Prevoz za svadbe

Najam prevoz za svadbe. Prevoz za mladence i vaše goste. Minibus prevoz sa vozačem za venčanja!!!  

Iznajmljivanje i minibusa za svadbe

Iznajmljivanje prevoza za svadbe

Iznamljivanje minibusa za prevoz svatova se vrši po utvrdjenom planu. Prevoz podrazumeva ulazak svatova na dogovorena mesta i prevoz do crkve, restorana i nazad ukoliko je tako dogovoreno sa organizatorom. Prevoz obavljamo minibusom ili autobusom u zavisnosti od vaših potreba.

Iznajmljivanje autobusa i minibusa za svadbe
Prevoz za mladence

Iznajmljivanje minibusa za proslave

Iznamljivanje minibusa za sve vaše proslave, kao što su proslave Nove godine, firme, rodjendana. Najam minibus vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama, sami odredjujete vreme i mesto polaska kao i rutu kojom želite da putujete. U ponudi su minibusevi novije generacije Mercedes Sprinter. Ovde možete pogledati naš vozni park. Tokom vožnje obezbedjen je internet u vozilima, kao i klima uredjaj.

Prevoz za svadbe i proslave

Prevoz za svadbe, razne vrste proslava , godišnjica, rođendana i drugih svečanosti možete koristiti ukoliko ne želite da razmišljate o vožnji, putovanju, uslovima puta. Uz naš minibus prevoz možete bezbrižno uživati u vožnji jer će se naš vozač postarati da bezbedno stignete na željenu destinaciju gde se održava proslava ili svadba.

Najam prevoza za vencanja
Prevoz radnika minibus

Najam minibusa i autobusa za proslave

Najam minibusa ili autobusa za proslave možete dobiti po veoma povoljnoj ceni, a cena se odredjuje po auto danu ili predjenom kilometru u zavisnosti od specifikacije koju nam dostavite u zahtevu, na osnovu kojih ćemo formirati najpovoljniju cenu, kojom ćete sigurno biti zadovoljni. U cenu su uračunati gorivo, vozač, kao i putarine. Za više informacija možete nas kontaktirati na mail [email protected] . Kontaktirajte nas i u kratkom roku ćete dobiti našu ponudu.

Kombi prevoz za proslave

Vas najpouzdaniji partner za ugovoreni prevoz u Srbiji !
Nasi klijenti su mnoge renomirane firme,sportski savezi,kulturno umetnicka drustva kao i putnici kojima je potreban prevoz na razne proslave,kulturne dogadjaje,promocije,izlete…
Mi pruzamo maksimalnu pouzdanost i garanciju kvaliteta prilikom iznajmljivanja vozila iz naseg voznog parka.Usluga rentiranja je prilagodjena potrebama korisnika na celoj teritoriji Srbije.

U nasem voznom parku pored najopremljenijih gradskih i prigradskih autobusa takodje se nalaze mnogi mninibusevi koje mozemo ponuditi nasim klijentima.Sva vozila su klimatizovana i opremljena najsavremenijom opremom pa ce udobnost vasih putovanja biti na zadovoljavajucem nivou.Uz iskustvo,prijatnost i fleksibilnost nasih vozaca uvereni smo da cete biti zadovoljni kvalitetom usluga.
Ukoliko ste u nedoumici da li iznajmiti gradski ili turisticki autobus ,isticemo dve vazne cinjenice:
IZNAJMLJIVANJE GRADSKOG AUTOBUSA JE JEFTINIJE A KAPACITET DALEKO VECI !

Zavisno od broja putnika,predjenih kilometara i vremena transporta za nase klijente kreiramo specijalne ponude.

R

Sigurno tehnicki pregledano vozilo

R

Profesionalne vozace

R

Sigurnost putnika

R

Povoljne uslove

R

Udoban put

Call Now Button